OFYR Rotisserie 100

Beschikbaarheid:
Pre order
Model:
OFYR Rotisserie 100
Merk:
OFYR
289,00
Excl. BTW: 238,84

Beschikbare opties:


OFYR Rotisserie 100

De OFYR Rotisserie is in Maart 2021 leverbaar. Pre-order nu alvast en je bent als eerste verzekerd van een exemplaar. En als je nu al bestelt dan krijg je een houten steakplank van 49 cm t.w.v. 29,95 cadeau.

Met de rotisserie van OFYR kun je nu ook je gerechten roosteren boven het vuur. Het spit draai je met de hand zoals men dat vroeger in de oertijd ook al deed. Maak de lekkerste kebab, gyros, picanha of hele kip! Je kan het frame van het spit ook gebruiken om een pan aan te hangen om bijvoorbeeld een heerlijke stoofpot te bereiden.

Heb je liever een draaispit dat elektrisch draait? Kijk dan eens bij de elektrische rotisserie voor OFYR van The spit on fire.

Tip: Bestel de OFYR Food bumper mee. De verhoogde stalen ring voorkomt dat eten in het vuur rolt, maar biedt nog steeds de mogelijkheid om de plaat met de spatel schoon te schrapen en het schraapsel onder de ring door in het vuur te duwen.

OFYR Rotisserie kopen?

Bestel de OFYR Rotisserie direct online of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar.

Extra OFYR voordeel

Wij hebben een aantal accessoire sets samengesteld waarmee je diverse OFYR accessoires extra voordelig kunt aanschaffen. 

In deze video laten we alle mogelijkheden met de OFYR Rotisserie zien. Bekijk ook onze andere OFYR Video`s om alle mogelijkheden van OFYR te ontdekken.