Pro series 

Zet je schrap voor een culinair avontuur dat je smaakpapillen zal betoveren! Het fenomenale succes van de Sunterra Outdoor Argentijnse en Santa Maria grills heeft een opmerkelijke evolutie ontketend: de introductie van de Pro Series lijn, een ware revolutie in de wereld van grillen boven een knisperend open vuur.

Sunterra Outdoor heeft zich volledig toegewijd aan het creëren van meesterlijke grills met een open ontwerp, speciaal ontworpen voor het grillen op houtskool en open vuur. Met deze meesterwerken is het mogelijk om zowel 'hot & fast' als 'low & slow' bereidingen te bereiken die je smaakpapillen doen dansen van vreugde. Maar hier houdt het niet op, want de grills met twee roosters tillen jouw BBQ-game naar een episch niveau, omdat je beide grilltechnieken simultaan kunt omarmen.

Laat me je vertellen, de grills zijn niet zomaar grills; ze zijn onverwoestbaar en ongeëvenaard in hun constructie. Het beste van 6 mm dik staal wordt gecombineerd met vuurvaste stenen om een nieuwe standaard van duurzaamheid en warmteverdeling te vestigen. Hierdoor ontstaan producten die niet alleen lang meegaan, maar je ook zorgeloos barbecueplezier bieden, seizoen na seizoen. Bij elke grill uit de Sunterra Outdoor Pro Series wordt gebruik gemaakt van keramische vuurvaste stenen die de warmte vasthouden en gelijkmatig verspreiden.

Het resultaat? Een ongeëvenaarde grillervaring die jouw culinaire creativiteit de vrije loop laat en een symfonie van smaken teweegbrengt die je smachtend naar meer zullen doen verlangen. Kortom, de Sunterra Outdoor Pro Series grills zijn niet zomaar grills; ze zijn de belichaming van meesterlijk vakmanschap en grillen met passie. Durf jij de uitdaging aan? Verleg je grenzen en ontdek een wereld van smaak die je nog nooit eerder hebt ervaren!

Pro Series: Argentijnse grills


Bereid je voor op een ongeëvenaarde grillervaring met onze Pro Series Argentijnse grills, die beschikbaar zijn in zowel vrijstaande als inbouwopties en een scala aan formaten bieden, variërend van een royale 36" tot een indrukwekkende 96". Deze prachtige grills zijn verkrijgbaar in twee verleidelijke stijlen: de zij-brasero stijl met één rooster of de achter-brasero stijl met één of zelfs twee roosters, waardoor je de controle hebt over verschillende kookzones.

Maar dat is nog niet alles! De Pro Series Argentijnse grills zijn voorzien van een handmatig zwengelmechanisme dat je de vrijheid geeft om de grillroosters op en neer te bewegen boven de smeulende kolen, zodat je de perfecte afstand tot de warmte kunt kiezen. Het resultaat? Ongeëvenaarde culinaire meesterwerken die de Argentijnen eeuwen geleden al ontdekte om hun smaakpapillen te verwennen.

Deze grills zijn niet alleen authentiek, maar ook ongelooflijk robuust. Ze hebben een aandrijfmechanisme met tandwielen geïntegreerd, waardoor de bediening moeiteloos gaat. De constructie is stevig en betrouwbaar, zodat je grillen boven open vuur naar nieuwe hoogten kunt tillen.

Pro series: Ironworks Santa Maria grills 


Ontdek de magie van grillen met de Pro Series Ironworks Santa Maria grills, verkrijgbaar in zowel vrijstaande als inbouwopties, met afmetingen die variëren van een royale 36" tot een indrukwekkende 60". Met keuze uit één of twee roosters, bieden deze grills de ultieme veelzijdigheid om jouw culinaire dromen waar te maken.

Maar wat deze grills echt bijzonder maakt, is het handmatige draaisysteem, dat gebruikmaakt van een kettingaandrijving om de grillroosters met precisie op te tillen of te verlagen naar de perfecte afstand boven de smeulende kolen. Het resultaat? Een meesterlijke controle over de warmte, die garant staat voor sensationele smaken en grillprestaties die je zullen verbazen.

We gaan nog een stapje verder in onze zoektocht naar perfectie. Binnenin de grill is een ingenieuze ruimte gecreëerd voor vuurvaste stenen, waar de as gemakkelijk in een handige aslade kan worden geveegd. Zo wordt het schoonmaken moeiteloos en kun je je volledig richten op waar het echt om draait: de kunst van het grillen.

Kies voor de Pro Series Ironworks Santa Maria grills en betreed een wereld waar smaak, precisie en vakmanschap samenkomen. Grillen was nog nooit zo bevredigend. Durf jij de uitdaging aan? Word de grillmeester die je altijd al wilde zijn!