OFYR Pizza Oven 100

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Pizza Oven 100
Merk:
OFYR
395,00
Excl. BTW: 326,45

Beschikbare opties:


OFYR Pizza Oven 100

Tijdelijke actie: gratis cadeau set bestaande uit een exclusief pizza kookboek en houten plank t.w.v. 39,95

Een pizza schep is ook inbegrepen!

Als er iets lekker is, dan is het wel pizza. Groot en klein maak je er blij mee. De OFYR met haar natuurlijke houtvuur is uitermate geschikt om heerlijke pizza’s mee te maken. De OFYR Pizza oven bestaat uit: een dubbelzijdig te gebruiken gietijzeren plaat, een pizzasteen die op de gietijzeren plaat gelegd wordt, een dubbele stalen cloche waarvan de buitenzijde om de binnenzijde kan draaien en natuurlijk een echte pizza-schep.

Hoe werkt de OFYR Pizza Oven

In de gietijzeren plaat zitten openingen waardoor de hitte uit het OFYR kooktoestel in de cloche kan circuleren en de pizza snel verhit. Door de knop op de cloche te draaien kan je de grootte van de opening tussen de binnenste- en buitenste cloche bepalen. Hoe groter de opening, des te meer luchtcirculatie en des te meer hittevorming. Om de knop te draaien dienen hittebestendige handschoenen zoals de OFYR handschoenen gebruikt te worden, daar de knop gloeiend heet wordt. Vanzelfsprekend kan de pizza oven ook als gewone oven gebruikt worden. Bij het maken van pizza’s wordt de pizzasteen op de gladde zijde van de gietijzeren plaat gelegd. De andere zijde van de plaat is geribbeld en kan als grillplaat gebruikt worden. De OFYR Pizza oven is in hetzelfde formaat beschikbaar voor zowel de OFYR 85 als 100 kooktoestellen. Alleen de grillhouder is verschillend.

OFYR Pizza Oven kopen?

Bestel de OFYR Pizza oven direct online of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar.

Extra OFYR voordeel

Wij hebben een aantal accessoire sets samengesteld waarmee je diverse OFYR accessoires extra voordelig kunt aanschaffen. 

In deze video laten we alle mogelijkheden met de OFYR pizza oven zien. Bekijk ook onze andere OFYR Video`s om alle mogelijkheden van OFYR te ontdekken.