Morso Forno buitenoven

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Morso Forno buitenoven
Merk:
Morso
1.199,00
Excl. BTW: 990,91

Beschikbare opties:


Multifunctionele buitenoven

De mooi vormgegeven Morso Forno Pizza oven wordt gemaakt van gecoat gietijzer.

Pizza oven

De Morso Forno is een veelzijdige buitenhaard die geschikt is voor het terras thuis of horecaterras. Het design van de Morso Forno is eigentijds en een lust voor het oog. De Morso Forno maakt het terras behaaglijk door de warmtestraling en het mooie vlammenspel trekt de aandacht. Tegelijkertijd kan je de Morso Forno gebruiken om eenvoudig de heerlijkste pizza's te bereiden. Het is niet voor niets dat de Morsø Forno ook wel bekend staat als luxe pizza oven. De Morsø Forno is van binnen gevormd als een echte pizza oven. De brede- en relatief lage verbrandingskamer zorgt ervoor dat er in de Forno een optimale stralingswarmte wordt gecreëerd. Hierdoor worden pizza’s op zijn best bereid en er kan er worden genoten van de warmte. 

Ondanks het compacte design, geeft de buitenhaard genoeg warmte af, om uw zomer- en winteravonden te verlengen. Wilt u een gezellige tuin creëren, en tegelijkertijd een minimalistisch design aanhouden? Dan is de Morso Forno een perfecte keus voor uw tuin! 

Hoe werkt de Morso Forno pizza oven

Je plaatst hout in het midden van de Morso Pizza oven. Op deze manier breng je de Morso Pizza oven op temperatuur. Als de Morso Pizza oven warm genoeg is schuif je het brandende hout naar de zij-en achterkant. Je plaatst een pizza in de Morso pizza oven. Binnen enkele minuten is je pizza klaar!

Je kan de Morso Pizza oven ook gebruiken als barbecue i.c.m. de Morso Tuscan grill. Je grilt dan boven je eigengemaakte houtskooltjes. 

Deze set bevat:

Morso Forno pizza oven (700x600) 96 kg

Deze set is uit te breiden met:

- Pizza spatel
- Buitenafel large
- Buitentafel small
- Tuscan grill
- As schraper met blaaspijp
- Rookgas afvoerpijp
Deur
Hoes
Tang
Handschoen

Wij hebben de Morso Forno pizza oven staan in onze showtuin. Maak een afspraak om te komen kijken.