SUNTERRA OUTDOOR

SUNTERRA OUTDOOR CATEGORIEEN

ALLE SUNTERRA OUTDOOR PRODUCTEN

SUNTERRA OUTDOOR

Sunterra Outdoor produceert hoogwaardige, heavy-duty houtgestookte grill-systemen. Al deze premium grills worden geproduceerd in Amerika en gaan gegarandeerd een leven lang mee. De garantie is dan ook levenslang!

De Sunterra Outdoor producten zijn ontworpen met het oog op het leveren van de beste grill prestaties. Met passie voor barbecueën en het maken van geweldige maaltijden voor eenieder die van authentiek barbecueën houdt.

De producten zijn onderverdeeld in de categorieën: BBQ-smokers, Argentijnse grills, Santa Maria Grills en unieke houtgestookte buitenovens. Deze barbecues van topkwaliteit zijn een wereld apart ten opzichte van de in massa geproduceerde barbecues die je bij bouwmarkten ziet.

De premium barbecues van Sunterra outdoor zijn exclusief verkrijgbaar bij MASTER GRILLS.

BBQ PIT BOYS

Sunterra Outdoor heeft nauw samengewerkt met Bobby Fame van de BBQ Pit Boys om hoogwaardige, zware en houtgestookte BBQ smokers, Santa Maria grills, Argentijnse grills en buitenovens te ontwikkelen.

De heavy-duty smokers, grills en ovens zijn gemaakt van verschillende combinaties zwaar plaatstaal en uitgerust met opties om de best mogelijke prestaties te leveren.

De Sunterra Outdoor kookapparatuur evolueerde met slechts één gedachte; om de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit te overtreffen door hoogwaardige kookapparatuur te produceren.  

WERELDWIJD NR 1

Het succes is niet onopgemerkt gebleven! Inmiddels zijn de BBQ Pit Boys uitgegroeid tot het nummer 1 kanaal van YouTube en Facebook voor barbecueën en grillen met meer dan 1.000 video`s, 400.000.000 views en 2.200.000 abonnees op YouTube. De BBQ Pit Boys demonstreren de technieken van het ouderwets barbecueën en grillen. Ze laten je zien welke BBQ-tools je nodig hebt, hoe je de juiste stukken vlees voor de smoker of grill kiest en tips en trucs voor het eenvoudig bereiden van een aantal klassieke Pitmaster recepten. Meld je ook aan bij de online BBQ-community of vorm een eigen Chapter. Nu al meer dan 20.000 Chapters in 100 landen wereldwijd!