OFYR Workshops

OFYR WORKSHOPS

Wij organiseren regelmatig OFYR workshops. Bij ons op locatie of online thuis met je eigen OFYR. Tijdens deze workshops leer je de fijne kneepjes van het koken & grillen op de OFYR, uitgelegd door een echte OFYR MASTERchef. Je leert de verschillende kooktechnieken en bereidingen die mogelijk zijn op de OFYR. Van slowcooking tot showcooking. We bieden workshops van verschillende niveaus.

Voor een OFYR workshop ben je bij MASTER GRILLS aan het juiste adres. Want als Nederlands eerste en grootste OFYR dealer hebben wij inmiddels aardig wat ervaring opgedaan. Deze ervaring willen wij graag met jou delen. Met de online OFYR workshops zijn wij begonnen in 2020. Dit in samenwerking met de BBQ Pitmaster Community. Met dit unieke concept kun jij vanuit jou eigen tuin met je OFYR aan de slag. Dit alles met professionele online begeleiding. 

Heb je nog geen OFYR dan kan je deelnemen aan een workshop bij ons op locatie. Om het aantrekkelijk te maken krijg je het aankoopbedrag van de workshop retour bij aanschaf van een OFYR. De workshop kost je dan helemaal niets.

Recensies

Janiek van Dommelen:

"Een bijzondere beleving: dat is wat Ofyr belooft en dat is ook wat de workshopbegeleiders bij Mastergrills op 17 juni dubbel en dwars hebben waargemaakt! Een bijzonder gezellige, gemoedelijke en gastvrije kennismaking met wat allemaal mogelijk is met en rondom de Ofyr. Heerlijke gerechten hebben we gemaakt met eersteklas ingrediënten, op een Brabantse middag die spontaan langer duurde dan waar dan ook. Een echte aanrader! Bedankt Tim, Daan, Stephan en Miguel!" 

ONLINE OFYR WORKSHOPS

Programma:

Aanvang: 13:00 tot 18:00
Locatie: Thuis of waar jij wil
Kosten: 

Reserveringen: 

Agenda:

LIVE OFYR WORKSHOPS

Programma:

Aanvang: 13:00. Afsluiting 17:00.
Locatie: Nog niet bekend.
Kosten: 75,- All inclusief (Workshop, dranken en eten). 
Extra: Om het aantrekkelijk te maken krijg je het aankoopbedrag van de workshop retour bij aanschaf van een OFYR. De workshop kost je dan helemaal niets.

Agenda:

Volgt...