Over ons

BARBECUE SPECIALIST

Bij MASTER GRILLS zijn wij gespecialiseerd in grote grill barbecues en staan wij in Nederland en België bekend om onze uitgebreide kennis op het gebied van barbecueën. Onze winkel is gevestigd in Berlicum, Noord-Brabant, vlakbij 's-Hertogenbosch. Hier hebben we een prachtige showtuin waar je op afspraak terecht kunt voor deskundig advies. Omdat barbecueën onze passie is en we zelf regelmatig achter de grill staan, kunnen we je alles vertellen over onze producten en de bijbehorende technieken.

In onze showtuin vind je de meeste modellen die we aanbieden. We nodigen je graag uit om deze op afspraak te komen bezichtigen. Op deze manier kunnen we de tijd nemen om je persoonlijk te adviseren en te informeren over de verschillende opties.

We begrijpen dat het belangrijk is om snel van je nieuwe barbecue te kunnen genieten. Daarom leveren we uit voorraad en bezorgen we onze producten gratis bij je thuis. Zo kun je direct aan de slag en genieten van het ultieme barbecuegevoel.

Ben je op zoek naar de perfecte grill barbecue voor je tuin of terras? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van MASTER GRILLS.

Grootste OFYR assortiment van Europa

Bij MASTER GRILLS hebben we het grootste OFYR assortiment van Europa. Daarnaast bieden wij een aantal exclusieve specials aan die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld hoezen en pannen (zoals de wokpan) voor OFYR, die uitsluitend bij ons te vinden zijn. Wij kunnen met trots zeggen dat we dé OFYR specialist zijn.

Twijfel je nog over de aanschaf van een OFYR? Dan nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan een van onze OFYR Workshops. Tijdens deze workshops leer je grillen als een echte GRILL MASTER en kun je zelf ervaren hoe onze producten werken en smaken.

Bij MASTER GRILLS delen wij jouw passie voor het grillen en barbecueën. Wij willen ervoor zorgen dat jij de beste ervaring hebt bij het bereiden van jouw favoriete gerechten. Ons assortiment is dan ook zorgvuldig samengesteld om aan jouw wensen te voldoen. Benieuwd naar onze producten? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier, bel +31(0)73 203 2548 of mail naar: info@mastergrills.nl