Pro Series: Argentijnse grills


Bereid je voor op een ongeëvenaarde grillervaring met onze Pro Series Argentijnse grills, die beschikbaar zijn in zowel vrijstaande als inbouwopties en een scala aan formaten bieden, variërend van een royale 36" tot een indrukwekkende 96". Deze prachtige grills zijn verkrijgbaar in twee verleidelijke stijlen: de zij-brasero stijl met één rooster of de achter-brasero stijl met één of zelfs twee roosters, waardoor je de controle hebt over verschillende kookzones.

Maar dat is nog niet alles! De Pro Series Argentijnse grills zijn voorzien van een handmatig zwengelmechanisme dat je de vrijheid geeft om de grillroosters op en neer te bewegen boven de smeulende kolen, zodat je de perfecte afstand tot de warmte kunt kiezen. Het resultaat? Ongeëvenaarde culinaire meesterwerken die de Argentijnen eeuwen geleden al ontdekte om hun smaakpapillen te verwennen.

Deze grills zijn niet alleen authentiek, maar ook ongelooflijk robuust. Ze hebben een aandrijfmechanisme met tandwielen geïntegreerd, waardoor de bediening moeiteloos gaat. De constructie is stevig en betrouwbaar, zodat je grillen boven open vuur naar nieuwe hoogten kunt tillen.