AMERIKAANSE BBQ SMOKERS

Sunterra Outdoor produceert heavy-duty houtgestookte BBQ smokers. Alle Amerikaanse smokers van Sunterra Outdoor zijn ontworpen en geproduceerd in Amerika. 

De smokers worden gelast uit 5 mm staal om een leven lang mee te kunnen gaan. De garantie is dan ook levenslang! Met 650 graden hittebestendige verf met UV-bescherming staat Sunterra Outdoor garant voor de beste materiaalbehandeling die een BBQ wensen kan.

Door de extreme dikte van het materiaal wordt de hitte goed verdeeld en behouden en zijn snelle temperatuurschommelingen verleden tijd. 

De smokers van Sunterra outdoor worden vervaardigd in Noord-Amerika en zijn uitgevoerd in de zwaarste materialen van de allerbeste kwaliteit en niet te vergelijken met Smokers uit andere prijsklassen.

De Sunterra Outdoor grillsystemen zijn voor de BBQ Grill Masters die hoge eisen stellen aan hun materiaal en willen grillen met echt houtvuur en perfecte hitte controle.

BBQ PIT BOYS

Sunterra Outdoor heeft nauw samengewerkt met Bobby Fame van de BBQ Pit Boys om hoogwaardige zware houtgestookte BBQ smokers, Santa Maria grills, Argentijnse grills en buitenovens te ontwikkelen.

De heavy-duty smokers, grills en ovens zijn gemaakt van verschillende combinaties zwaar plaatstaal en uitgerust met opties om de best mogelijke prestaties te leveren.

De Sunterra Outdoor kookapparatuur evolueerde met slechts één gedachte; en dat is om de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit te overtreffen door hoogwaardige kookapparatuur te produceren.  

WERELDWIJD NR 1

Het succes is niet onopgemerkt gebleven! Inmiddels zijn de BBQ Pit Boys uitgegroeid tot het nummer 1 kanaal van YouTube en Facebook voor barbecueën en grillen met meer dan 1.000 video`s, 400.000.000 views en 2.200.000 abonnees op YouTube. De BBQ Pit Boys demonstreren de technieken van het ouderwets barbecueën en grillen. Ze laten je zien welke BBQ-tools je nodig hebt, hoe je de juiste stukken vlees voor de smoker of grill kiest en tips en trucs voor het eenvoudig bereiden van een aantal klassieke Pitmaster recepten. Meld je ook aan bij de online BBQ-community of vorm een eigen Chapter. Nu al meer dan 20.000 Chapters in 100 landen wereldwijd!