ARGENTIJNSE GRILLS

Met genoegen introduceert Sunterra Outdoor de Argentijnse grill stijl in Europa. Een culinaire traditie die zijn oorsprong vindt in Argentinië en die overal ter wereld door BBQ Grill Masters wordt bewonderd. Bij deze Argentijnse manier van grillen kan de pitmaster de hitte van de gloeiende kolen regelen zonder het risico van oververhitting.

Naast houtskool kun je ook gebruik maken van houtvuur van hout zoals beuken, eiken, noten, appel of kersen voor een authentieke rooksmaak. In combinatie met het geweldige vermogen van de Argentijnse grill stijl geeft dit werkelijk meesterlijke gerechten als eindresultaat.

De Argentijnse grills die worden vervaardigd in Noord-Amerika zijn heavy-duty. Gemaakt van 5 mm dik staal en een combinatie van geïsoleerde zijwanden en vuurstenen. Het ontwerp biedt een nieuwe standaard voor constructie en warmteafgifte. Dit staat garant voor een levenslange, probleemloze barbecue ervaring.

De keramische vuurstenen zorgen ervoor dat de warmte van het houtvuur/kolen goed verdeeld en vastgehouden wordt. Maak je vuur in de kolenmaker en terwijl de kolen op de vuurstenen vallen, spreid je de brandende kolen onder de V-roosters. Gebruik het vliegwiel om de roosters met een soepele beweging omhoog en omlaag te brengen om de gerechten met perfecte controle klaar te maken. 

De Sunterra Outdoor grillsystemen zijn voor de BBQ Grill Masters die hoge eisen stellen aan hun materiaal en willen grillen met echt houtvuur en perfecte hitte controle.

BBQ PIT BOYS

Sunterra Outdoor heeft nauw samengewerkt met Bobby Fame van de BBQ Pit Boys om hoogwaardige zware houtgestookte BBQ smokers, Santa Maria grills, Argentijnse grills en buitenovens te ontwikkelen.

De heavy-duty smokers, grills en ovens zijn gemaakt van verschillende combinaties zwaar plaatstaal en uitgerust met opties om de best mogelijke prestaties te leveren.

De Sunterra Outdoor kookapparatuur evolueerde met slechts één gedachte; en dat is om de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit te overtreffen door hoogwaardige kookapparatuur te produceren.  

WERELDWIJD NR 1

Het succes is niet onopgemerkt gebleven! Inmiddels zijn de BBQ Pit Boys uitgegroeid tot het nummer 1 kanaal van YouTube en Facebook voor barbecueën en grillen met meer dan 1.000 video`s, 400.000.000 views en 2.200.000 abonnees op YouTube.

De BBQ Pit Boys demonstreren de technieken van het ouderwets barbecueën en grillen. Ze laten je zien welke BBQ-tools je nodig hebt, hoe je de juiste stukken vlees voor de smoker of grill kiest en tips en trucs voor het eenvoudig bereiden van een aantal klassieke Pitmaster recepten. Meld je ook aan bij de online BBQ-community of vorm een eigen Chapter. Nu al meer dan 20.000 Chapters in 100 landen wereldwijd!