SANTA MARIA GRILLS

Sunterra Outdoor biedt een van de beste Santa Maria style barbecue grills. Santa Maria style is een culinaire traditie die inmiddels overal in de wereld gevierd wordt door professionele pit masters en barbecue liefhebbers in de achtertuin.

De barbecue in Santa Maria style is een regionale culinaire traditie, geworteld in de Santa Maria-vallei in Santa Barbara County aan de centrale kust van Californië. Deze barbecue methode dateert uit het midden van de 19e eeuw en wordt vandaag de dag beschouwd als "steunpilaar van het Californische culinaire erfgoed." 

Een barbecue in de stijl van Santa Maria ziet er als volgt uit: een groot stuk biefstuk, gekruid met zwarte peper, zout en knoflook. Gegrilld op kolen van inheemse eiken, vaak aangeduid als 'rode eiken', is kenmerkend voor de authentieke Santa Maria style barbecue. Maar grillen op ander hout of houtskool zal ook uitstekende resultaten geven, waarbij het water menig BBQ liefhebber al snel uit de mond zal lopen.

De Santa Maria grills zijn heavy-duty. Gemaakt van 5 mm dik staal en een combinatie van geïsoleerde zijwanden en vuurstenen. Dit ontwerp biedt een nieuwe standaard voor constructie en warmteafgifte dat garant staat voor een levenslange, probleemloze barbecue ervaring.

De keramische vuurstenen zorgen ervoor dat de warmte van het houtvuur/kolen extreem goed verdeeld en vastgehouden wordt. Gebruik het vliegwiel om de roosters met een soepele beweging omhoog en omlaag te brengen om de gerechten met perfecte controle klaar te maken. 

De Santa Maria grills die worden vervaardigd in Noord-Amerika zijn verkrijgbaar in vele maten, zowel met als zonder onderstel. Alle grills worden aangeboden met enkele of dubbele roosters en een vliegwiel, die de grillroosters over de hete kolen optillen of laten dalen tot de gewenste afstand tot de warmte. Dit alles resulteert in een fenomenale barbecue ervaring met perfecte resultaten.

De Sunterra Outdoor grillsystemen zijn voor de BBQ Grill Masters die hoge eisen stellen aan hun materiaal en willen grillen met echt houtvuur en perfecte hitte controle.

BBQ PIT BOYS

Sunterra Outdoor heeft nauw samengewerkt met Bobby Fame van de BBQ Pit Boys om hoogwaardige zware houtgestookte BBQ smokers, Santa Maria grills, Argentijnse grills en buitenovens te ontwikkelen.

De heavy-duty smokers, grills en ovens zijn gemaakt van verschillende combinaties zwaar plaatstaal en uitgerust met opties om de best mogelijke prestaties te leveren.

De Sunterra Outdoor kookapparatuur evolueerde met slechts één gedachte; en dat is om de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit te overtreffen door hoogwaardige kookapparatuur te produceren.  

WERELDWIJD NR 1

Het succes is niet onopgemerkt gebleven! Inmiddels zijn de BBQ Pit Boys uitgegroeid tot het nummer 1 kanaal van YouTube en Facebook voor barbecueën en grillen met meer dan 1.000 video`s, 400.000.000 views en 2.200.000 abonnees op YouTube. De BBQ Pit Boys demonstreren de technieken van het ouderwets barbecueën en grillen. Ze laten je zien welke BBQ-tools je nodig hebt, hoe je de juiste stukken vlees voor de smoker of grill kiest en tips en trucs voor het eenvoudig bereiden van een aantal klassieke Pitmaster recepten. Meld je ook aan bij de online BBQ-community of vorm een eigen Chapter. Nu al meer dan 20.000 Chapters in 100 landen wereldwijd!