OFYR WORKSHOPS

Wij organiseren regelmatig OFYR workshops. Bij ons op locatie of online thuis met je eigen OFYR. Tijdens deze workshops leer je de fijne kneepjes van het koken & grillen op de OFYR, uitgelegd door een echte OFYR MASTERchef. Je leert de verschillende kooktechnieken en bereidingen die mogelijk zijn op de OFYR. Van slowcooking tot showcooking. We bieden workshops van verschillende niveaus.

Voor een OFYR workshop ben je bij MASTER GRILLS aan het juiste adres. Want als Nederlands eerste en grootste OFYR dealer hebben wij inmiddels aardig wat ervaring opgedaan. Deze ervaring willen wij graag met jou delen. Met de online OFYR workshops zijn wij begonnen in 2020. Dit in samenwerking met de BBQ Pitmaster Community. Met dit unieke concept kun jij vanuit jou eigen tuin met je OFYR aan de slag. Dit alles met professionele online begeleiding. 

Heb je nog geen OFYR dan kan je deelnemen aan een workshop bij ons op locatie. Om het aantrekkelijk te maken krijg je het aankoopbedrag van de workshop retour bij aanschaf van een OFYR. De workshop kost je dan helemaal niets.

Recensies

Janiek van Dommelen:

"Een bijzondere beleving: dat is wat Ofyr belooft en dat is ook wat de workshopbegeleiders bij Mastergrills op 17 juni dubbel en dwars hebben waargemaakt! Een bijzonder gezellige, gemoedelijke en gastvrije kennismaking met wat allemaal mogelijk is met en rondom de Ofyr. Heerlijke gerechten hebben we gemaakt met eersteklas ingrediënten, op een Brabantse middag die spontaan langer duurde dan waar dan ook. Een echte aanrader! Bedankt Tim, Daan, Stephan en Miguel!" 

ONLINE OFYR WORKSHOPS

Programma:

Aanvang: Tussen 09:00 en 10:30. Afsluiting tussen 17:00 en 18:00
Locatie: Thuis of waar jij wil!
Extra: 3 maanden volledige toegang tot de BBQ Pitmaster Community met daarin alle ondersteunende Workshop instructievideo’s twv 3 x € 4,95 pm.
Cadeau: Besluit je om in één keer drie Online OFYR Workshops (of meer) te bestellen, dan ontvang je het BBQ kookboek CULINAIR BBQ twv. € 29,95 cadeau.
Kosten: 50,- per groep

Reserveringen: Via partner BBQ Pitmaster Community

Agenda:

Zondag 11 oktober
OFYR workshop Basics
OFYR workshop Gevorderden
OFYR workshop Culinair

Zondag 25 oktober
OFYR workshop Vlees
OFYR workshop Vis
OFYR workshop Groenten

Zondag 29 november
OFYR workshop Kerst Culinair

Zondag 6 december
OFYR workshop Kerst Culinair

LIVE OFYR WORKSHOPS

Programma:

Aanvang: 13:00. Afsluiting 17:00.
Locatie: Nog niet bekend.
Kosten: 75,- All inclusief (Workshop, dranken en eten). 
Extra: Om het aantrekkelijk te maken krijg je het aankoopbedrag van de workshop retour bij aanschaf van een OFYR. De workshop kost je dan helemaal niets.

Agenda:

Volgt...