Pro series: Ironworks Santa Maria grills


Ontdek de magie van grillen met de Pro Series Ironworks Santa Maria grills, verkrijgbaar in zowel vrijstaande als inbouwopties, met afmetingen die variëren van een royale 36" tot een indrukwekkende 60". Met keuze uit één of twee roosters, bieden deze grills de ultieme veelzijdigheid om jouw culinaire dromen waar te maken.

Maar wat deze grills echt bijzonder maakt, is het handmatige draaisysteem, dat gebruikmaakt van een kettingaandrijving om de grillroosters met precisie op te tillen of te verlagen naar de perfecte afstand boven de smeulende kolen. Het resultaat? Een meesterlijke controle over de warmte, die garant staat voor sensationele smaken en grillprestaties die je zullen verbazen.

We gaan nog een stapje verder in onze zoektocht naar perfectie. Binnenin de grill is een ingenieuze ruimte gecreëerd voor vuurvaste stenen, waar de as gemakkelijk in een handige aslade kan worden geveegd. Zo wordt het schoonmaken moeiteloos en kun je je volledig richten op waar het echt om draait: de kunst van het grillen.

Kies voor de Pro Series Ironworks Santa Maria grills en betreed een wereld waar smaak, precisie en vakmanschap samenkomen. Grillen was nog nooit zo bevredigend. Durf jij de uitdaging aan? Word de grillmeester die je altijd al wilde zijn!