LEER GRILLEN ALS EEN ECHTE GRILLMASTER

OFYR WORKSHOPS

OFYR CATEGORIEEN

ALLE OFYR PRODUCTEN

OFYR: de combinatie van design, vuurschaal en barbecue!

Met de OFYR kunt u heerlijk buiten koken en samen genieten van smaakvolle bereidingen op deze veelzijdige barbecue. De OFYR is van duurzaam COR-TEN® vervaardigd en het design is robuust maar toch elegant. Wij leveren het totale assortiment van de OFYR vuurschaal barbecue en accessoires. Ook maken wij de OFYR voor u op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Beleef een unieke kookervaring met de OFYR vuurschaal

Wilt u buiten koken en grillen met de nieuwste technieken? Met OFYR bieden we u een duurzame en unieke oplossing. Een lust voor het oog én de smaakpapillen. De OFYR is een kegelvormige vuurschaal met een brede, platte rand die u kunt gebruiken als kookoppervlak. De warmte verspreidt zich vanuit het midden over de schaal, waardoor op meerdere temperaturen gekookt kan worden.
Dankzij het creatieve design kunt u met de OFYR pronken in uw tuin of op uw terras. Bovendien zorgt de gelijkmatige verdeling van de warmte voor een speciale kookervaring. Of er nu groenten, vis of vlees op het menu staan, met de OFYR kookt u lekker en gezond.

Met de OFYR kook je in alle seizoenen buiten

Zomer of winter, een klein gezelschap of een groot feest: met de OFYR is buiten koken altijd een speciale ervaring. De kookplaat wordt veel gebruikt door catering en horecagelegenheden. Met de OFYR 100/100 kan namelijk voor tot wel 50 personen gekookt worden. Bovendien verwarmt het een terras of binnenplaats, wat het toestel ook uitstekend geschikt maakt in perioden met lage temperaturen. De hout gestookte vuurschaal geeft binnen een straal van ruim twee meter een behaaglijke warmte af.


OFYR: Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

De materialen die voor de OFYR gebruikt worden, zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Het is dus niet nodig om uw OFYR af te dekken. Daarnaast is het toestel dankzij de drie modulaire delen makkelijk verplaatsbaar.
Ook wat betreft het onderhoud is de OFYR een aantrekkelijke keuze. Doordat etensresten en overtollige olie in het vuur belanden, is het toestel gemakkelijk schoon te maken. Het enige dat u hoeft te doen, is de kookplaat even af te nemen met een vochtige doek. De OFYR is vrijwel onderhoudsvrij.

Barbecue van Hollandse bodem

De makers van de OFYR controleren het productieproces van het toestel van start tot finish. Het product wordt in Nederland gemaakt, van duurzame materialen die met zorg worden uitgekozen. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg.


Handige OFYR tips voor gebruik

Lees de OFYR installatiehandleiding aandachtig door voor gebruik om te leren hoe je de OFYR gebruikt en onderhoudt.