SANTA MARIA GRILLS MET OVEN

De combinatie van Santa Maria grill en oven geeft een extra dimensie aan traditioneel grillen. Voeg een rotisserie toe en de ervaring wordt ongekend! Met één apparaat kun je varken, rund, lam of geit roosteren en langzaam laten garen. De Santa Maria ovencombo is een factor in veelzijdigheid: eindeloos kippetjes, kalkoenen of varkensribbetjes bereiden met een perfect resultaat door de combinatie van grillen boven houtvuur en low en slow door gebruik te maken van de oven.

Sunterra Outdoor heeft met het ontwerp van de Santa Maria ovencombo aangetoond traditie en innovatie samen kunnen smelten.

Alle ovencombo’s uit de Santa Maria serie worden vervaardigd in Noord-Amerika en zijn uitgevoerd in 5mm dik staal voor een levenslange, probleemloze barbecue ervaring.

De Sunterra Outdoor grillsystemen zijn voor de BBQ Grill Masters die hoge eisen stellen aan hun materiaal en willen grillen met echt houtvuur en perfecte hitte controle.

BBQ PIT BOYS

Sunterra Outdoor heeft nauw samengewerkt met Bobby Fame van de BBQ Pit Boys om hoogwaardige zware houtgestookte BBQ smokers, Santa Maria grills, Argentijnse grills en buitenovens te ontwikkelen.

De heavy-duty smokers, grills en ovens zijn gemaakt van verschillende combinaties zwaar plaatstaal en uitgerust met opties om de best mogelijke prestaties te leveren.

De Sunterra Outdoor kookapparatuur evolueerde met slechts één gedachte; en dat is om de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit te overtreffen door hoogwaardige kookapparatuur te produceren.  

WERELDWIJD NR 1

Het succes is niet onopgemerkt gebleven! Inmiddels zijn de BBQ Pit Boys uitgegroeid tot het nummer 1 kanaal van YouTube en Facebook voor barbecueën en grillen met meer dan 650 recepten, 360.000.000 views en 2.000.000 abonnees en Likes. De BBQ Pit Boys demonstreren de technieken van het ouderwets barbecueën en grillen. Ze laten je zien welke BBQ-tools je nodig hebt, hoe je de juiste stukken vlees voor de smoker of grill kiest en tips en trucs voor het eenvoudig bereiden van een aantal klassieke Pitmaster recepten. Meld je ook aan bij de online BBQ-community of vorm een eigen Chapter. Nu al meer dan 15.000 Chapters in 100 landen wereldwijd!