Glowbus Dewdrop M

Beschikbaarheid:
2 - 3 dagen
Model:
Dewdrop M
Merk:
Glowbus
3.865,00
Excl. BTW: 3.194,21

Beschikbare opties:


Glowbus® Dewdrop

De Glowbus® Dewdrop is dankzij zijn tijdloos design een blikvanger in elke tuin. De ideale blend tussen ruwe eenvoud en pure outdoor luxe. 

De Glowbus® Dewdrop is verkrijgbaar in 3 maten. Dewdrop M voelt zich best thuis in compacte zones zoals een terras of kleinere tuin. De Dewdrop L is uiterst geschikt voor grotere tuinen, en de grootste telg - de Dewdrop XL - siert grote park- en landschapstuinen of schept beleving in hotels en op toeristische locaties. 

Blikvanger overdag, bron van gezelligheid in de avond. Ontdek jouw nieuwe wereld rond een knisperend vuur.

Glowbus Dewdrop vuurkorf

Om een maximale levensduur te garanderen, wordt de Glowbus® Dewdrop vervaardigd in cortenstaal. Deze knappe, roestkleurige staalsoort gaat 8x langer mee dan standaardstaal. Alhoewel cortenstaal een mooie roestkleur krijgt, is het tevens deze roestlaag die het materiaal zijn legendarische bescherming geeft tegen de weersinvloeden (en dus ook tegen doorroesten).

Weerbestendigheid: De Glowbus® Dewdrop is perfect gewapend tegen de meest extreme natuurelementen. Temperaturen van -1.000° C tot 1.000° C zijn geen enkel probleem en dankzij zijn robuuste vorm en gewicht kan hij perfect tegen rukwinden tot 200 km/u. 

Drie Glowbus Dewdrop modellen (M,L,XL)

Omwille van zijn gewicht (Dewdrop M = 150 kg, Dewdrop L = 220 kg, Dewdrop XL = 425 kg) is deze designvuurkorf een blijver die je liever niet elke week rondzeult in je tuin. De Dewdrop M en L kan je redelijk vlot verplaatsen door het vuursculptuur op zijn zijkant te rollen. De asplaat is niet vastgemaakt aan de vuurkorf. De Dewdrop XL vergt wat meer power en wordt meestal op zijn plaats gebracht met een mechanisch heftoestel.

Wil je de Dewdrop op een temperatuurgevoelige ondergrond plaatsen zoals bepaalde soorten natuursteen of een hardhouten terras? Dan biedt het Dewdrop Shield een gepaste oplossing om de temperatuur op de ondergrond te verlagen. Ontdek de mogelijkheden van het Dewdrop Shield.

Glowbus Drewdrop onderhoud

We raden aan om de Glowbus® Dewdrop omwille van zijn uitvoering in cortenstaal op een geschikte ondergrond te plaatsen. De roestkleur die aan cortenstaal net zijn unieke karakter geeft, kan op kwetsbare ondergronden bij natte weersomstandigheden een lichte verkleuring veroorzaken. Dit vooral in het begin, wanneer de dichte roestlaag zich nog aan het vormen is. Een ondergrond van zand, kiezel of gras is de ideale plaats voor eender welke designvuurkorf of elk object vervaardigd uit cortenstaal.
De Glowbus® Dewdrop vereist bijna geen onderhoud. Het enige wat we aanraden, is dat je regelmatig de assen verwijdert wanneer je de designvuurkorf gedurende langere periode niet meer gebruikt.


Bekijk de Glowbus® Dewdrop in jouw tuin

Via onze Augmented Reality toepassing kan je snel en eenvoudig de 3 formaten van de Glowbus® Dewdrop in je eigen tuin bekijken. Je hebt je smartphone of tablet nodig, maar je hoeft geen app te installeren. In slechts enkele klikken ben je klaar. 

Dewdrop M
Ideaal voor: 1-5 personen
Diameter: 65 cm
Hoogte: 100 cm
Gewicht: 150 kg
Materiaal: Cortenstaal
Kleur: Oranje/bruin

Dewdrop L
Ideaal voor: 4-12 personen
Diameter: 80 cm
Hoogte: 120 cm
Gewicht: 220 kg
Materiaal: Cortenstaal
Kleur: Oranje/bruin

Dewdrop XL
Ideaal voor: 8-25 personen
Diameter: 100 cm
Hoogte: 150 cm
Gewicht: 425 kg
Materiaal: Cortenstaal
Kleur: Oranje/bruin