OFYR Tabl'O Package deal

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Tabl’O, Tabl’O Placemat en 6 pakken Coconut Briquettes.
Merk:
OFYR
393,00 373,35
Excl. BTW: 308,55

Je bespaart 19,65


OFYR Tabl'O Package deal

Dit pakket is speciaal samengesteld en bestaat uit een Tabl’O tafel grill, een speciale Tabl’O Placemat en 6 pakken van Coconut Briquettes.

Geniet van prachtige, zorgeloze avonden met de stijlvolle OFYR Tabl’O. Samen met familie en vrienden aan tafel een heerlijke maaltijd bereiden is heel eenvoudig met deze kookeenheid. Ga buiten aan de slag met kokosbriketten en snuif de verrukkelijke geuren op van groente-, vlees- of visgerechten. Om van te watertanden.

De OFYR TablO is een tafel-grill geschikt voor 2 tot 6 personen. De stijlvolle grill heeft een diameter van 40 cm en ligt op een hitte-resistent bord. De TablO werkt op kokos briketten. Deze briketten blijven lang heet voor extra lang tafelplezier. Er wordt een fire-starter bijgeleverd om de briketten makkelijk aan te krijgen. De TablO zit verpakt in een makkelijke meeneem en opberg verpakking. Je kan de TablO hierdoor ook makkelijk meenemen op vakantie.

OFYR QUICK STARTER 

Een van de grote voordelen van de OFYR Tabl'O is dat deze snel op temperatuur is. Gebruik de dubbelwandige OFYR Quick Starter die wordt meegeleverd bij aanschaf van OFYR Tabl’O en u kunt binnen 15 minuten aan de slag. Meer tijd om heel veel lekkers te bereiden!

OFYR COCONUT BRIQUETTES 

De kokosbriketten van OFYR zijn ideaal voor Tabl'O. Deze bijzonder efficiënte briketten geven veel hitte af, branden lang (2-3 uur) en zorgen voor minder rookontwikkeling, stankoverlast en afval. Ze zijn compact en 100% duurzaam, gemaakt van het restafval van kokosnoten. In combinatie met de OFYR Quick Starter is Tabl’O in een mum van tijd klaar voor gebruik.

OFYR TABLO HANDY TOOL 

OFYR TablO is bovendien uitgerust met The Tool, waarmee de luchtcirculatie kan worden geregeld. De ventilatieopeningen kunnen worden geopend of gesloten door aan de binnenste container te draaien. Zo kan de warmte volledig naar wens worden aangepast. The Tool kan daarnaast worden gebruikt om de kookplaat te verplaatsen. Dat is pas een handig hulpmiddel!

OFYR Tabl'O kopen?

Bestel de OFYR TablO online en heb als eerste de TablO in huis. Geef een TablO kado of gebruik hem zelf tijdens de feestdagen. Let op: er zijn maar een beperkt aantal OFYR TablO's beschikbaar. Op=Op. Zorg dat je op tijd besteld.

Bekijk onderstaande video's om alle mogelijkheden van de OFYR TablO te ontdekken. Of bekijk hier al onze andere OFYR video's. 

Specificaties:

Bakplaat

Materiaal: Gietijzer

Afmeting: Ø 39,5 cm

Gewicht: 4,3 kg

Kolenrooster

Materiaal: Zwart gecoat staal

Afmeting: Ø 36 cm

Gewicht: 1,7 kg

Binnenschaal

Materiaal: Zwart gecoat staal

Afmetingen: Ø 38,5 cm

Gewicht: 2,0 kg

Buitenschaal

Materiaal: Zwart gecoat staal

Afmetingen: Ø 40 cm

Gewicht: 3,2 kg

OFYR® Tabl’O onderbord

Materiaal: Bakelite

Afmetingen: Ø 46,5 cm

Gewicht: 1,5 kg