OFYR Classic corten 120 PRO+

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Classic corten 120 PRO+
Merk:
OFYR
2.995,00
Excl. BTW: 2.475,21

Beschikbare opties:


OFYR Classic 120 PRO+

De OFYR PRO+ is speciaal ontwikkeld voor professionele gebruikers en is de perfecte optie tussen de OFYR 100 en de XL modellen. Het kooktoestel heeft een groot kookoppervlak dat tot wel 100 personen tegelijk kan bedienen. Dankzij de handgreep en de wielen is het kooktoestel gemakkelijk te verplaatsen in elke buitenruimte. Dit maakt de PRO+ ideaal voor gebruik op evenementen of in een professionele omgeving.

De binnendiameter van de kookplaat van de OFYR Classic 120 PRO+ is gelijk aan de binnendiameter van de OFYR 100 modellen, waardoor alle accessoires voor OFYR 100 compatibel zijn voor de OFYR Classic 120 PRO+.

OFYR Classic 120 PRO+ kopen?

Koop de OFYR Classic 120x100 PRO+ voor de beste prijs direct online of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar! Niet zeker welk model OFYR het beste bij je past? Neem dan weer een kijkje in het overzicht met de andere OFYR modellen en accessoires of bekijk onze OFYR inspiratie video pagina om alle mogelijkheden van de OFYR te ontdekken.

Weet je nog nog niet hoe de OFYR werkt? Graag leggen we het uit. Zo werkt de OFYR.

Extra OFYR voordeel

Wij hebben een aantal accessoire sets samengesteld waarmee je diverse OFYR accessoires extra voordelig kunt aanschaffen. 

OFYR Workshops

Wij organiseren regelmatig OFYR workshops. Tijdens deze workshops leer je de fijne kneepjes van het koken & grillen op de OFYR, uitgelegd door een echte OFYR MASTERchef. Je leert de verschillende kooktechnieken en bereidingen die mogelijk zijn op de OFYR. Van slowcooking tot showcooking. Mocht je na de workshop overtuigd zijn dan krijg je bij aanschaf van een OFYR het bedrag van de workshop retour.


Specificaties:
Gewicht sokkel: 59 kg
Gewicht kegel: 29,5 kg
Gewicht plaat: 87,5 kg

Totaal gewicht: 173 kg

Afmetingen: 117x117x100
kookoppervlakte 0,88 m2