OFYR Cozinha

Er zijn geen producten in deze categorie.

OFYR COZINHA

De OFYR Cozinha is een prachtige toevoeging aan de OFYR collectie en tilt buiten koken naar een nieuw niveau. Deze buitenkeuken is vakkundig ontworpen om vorm en functie op een luxe manier harmonieus te combineren. Het is de perfecte culinaire oase voor degenen die van de natuur houden en de fijnere dingen in het leven waarderen. Of je nu een uniek dinerfeest wilt organiseren of wilt ontspannen met het gezin op een zomerse namiddag, de OFYR Cozinha stelt je in staat om onvergetelijke momenten te creëren.

Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, is de OFYR Cozinha een subliem testament van zowel stijl als duurzaamheid. Van de strakke gepoedercoate roestvrijstalen en aluminium kasten en gepolijste keramische werkbladen, elk onderdeel is zorgvuldig geselecteerd om de ultieme ruimte te bieden voor buiten koken, dineren en entertainen.

PLANCHA KEUKEN

Dit model heeft een OFYR Cooking Unit als basis, wat perfect is voor degenen die graag met vuur koken. Dankzij het intuïtieve ontwerp is deze unit eenvoudig te gebruiken voor iedereen, ongeacht zijn of haar niveau van expertise in buiten koken. Vanwege de iconische vorm en het open vuur van de OFYR is dit model alleen beschikbaar als vrijstaande buitenkeuken. Gecomplementeerd met een keramisch werkblad, opbergruimte, een ingebouwde gootsteen en een optionele bar, is deze versie een uitstekende keuze voor degenen die een authentieke buiten kookervaring zoeken.

KAMADO KEUKEN

De kamado staat centraal in dit ontwerp voor buitenkeukens. Deze traditionele Japanse kookunit biedt een breed scala aan kookstijlen en -methoden, waardoor er nog meer veelzijdigheid in je buitenruimte mogelijk is. Dit model kan naast een muur worden geplaatst, voor degenen die niet willen dat het meubilair te veel ruimte inneemt. Het is ook mogelijk om het model als vrijstaande buitenkeuken te gebruiken, in welk geval het kleine randje aan de buitenrand als bar kan worden gebruikt.

PLANCHA & KAMADO KEUKEN

Geniet van de ultieme buiten kookervaring met dit OFYR Cozinha-model, met een OFYR Cooking Unit en een uitsparing om een kamado te integreren. Op deze manier biedt deze buitenkeuken ongeëvenaarde veelzijdigheid en is het recept voor een onvergetelijke kookervaring. Net als de andere modellen wordt deze OFYR keuken gekenmerkt door zijn elegante en hoogwaardige afwerking, waardoor er een sfeer van warmte en verfijning in de buitenruimte ontstaat.

DRIE BASIS MODELLEN

Het geïntegreerde kooktoestel is het hoogtepunt van deze OFYR keuken en biedt een authentieke buitenkookervaring. Het is mogelijk om te kiezen tussen drie basis modellen: een keuken met de houtgestookte OFYR, een keuken met de mogelijkheid om een kamado te integreren, en een keuken met zowel de OFYR als een uitsparing voor de kamado. Elk model heeft een royaal werkoppervlak dat perfect is voor het bereiden en serveren van maaltijden. De keuken heeft ook tal van praktische oplossingen voor opslag, zodat al je buitenkookapparatuur en ingrediënten direct bij de hand zijn. Naast deze basisfuncties kan de keuken worden aangevuld met een ingebouwde gootsteen om schoonmaken gemakkelijk te maken en een ingebouwde bar om een comfortabele zithoek te creëren.

De drie modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, zodat je een buitenkeuken kunt kiezen die past bij jouw smaak en behoeften. Welk model je ook kiest, het hoogwaardige ontwerp van de OFYR Cozinha zal naadloos aansluiten bij de bestaande architectuur en landschap, waardoor een samenhangende en visueel verbluffende buitenwoonruimte ontstaat.