Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Kamado tafel black PRO BGE
Merk:
OFYR
3.195,00
Excl. BTW: 2.640,50

Beschikbare opties:


OFYR Kamado tafel black PRO voor Big Green Egg

Bij dit model krijg je tijdelijk een gratis OFYR lederen bbq schort t.w.v. 159,- 

Breid je OFYR buitenkeuken uit met een OFYR Kamado Tafel PRO voor Big green Egg. Ideaal in combinatie met een OFYR kooktoestel. Het eiland is geschikt voor een Big Green Egg Large, met veel werkruimte. Aangezien het eiland op wielen is kan hij makkelijk verplaatst worden. De opbergruimte is handig voor het opbergen van je BBQ accessoires.

Het werkblad is er in Teak hout of beton. Teak hout is een duurzaam natuurlijk product en hoort binnen opgeborgen te worden indien langdurig niet gebruikt. Het betonnen blad kan altijd buiten blijven.

Houd er rekening mee dat de Big Green Egg niet is inbegrepen en los bijbesteld (+1.480,-) kan worden.

Big Green Egg

Bestel de Big Green Egg Large direct mee om de kamado tafel compleet te maken. Wij hebben tevens een start set accessoires samengesteld. Zo heb je alles om direct te kunnen starten met BBQ`en op de BGE. Deze set met een waarde van 333,- bestaat uit:

  • Big Green Egg Plate Setter large (Conveggtor) 114,-
  • Big Green Egg Conveggtor Basket large 67,-
  • Big Green Egg Premium Houtskool 9 kg 25,-
  • Big green Egg Aanmaakblokjes 10,-
  • Big Green Egg Grid Lifter 33,-
  • Big Green Egg Half grid cast iron large 35,-
  • Big Green Egg Half grid stainless steel large 49,-
  • OFYR Kamado tafel black PRO voor Big Green Egg kopen?

OFYR Kamado tafel black PRO voor Big Green Egg kopen?

Koop de OFYR Kamado tafel black PRO voor de beste prijs direct online of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar! Niet zeker welk model OFYR het beste bij je past? Neem dan weer een kijkje in het overzicht met de andere OFYR modellen en accessoires of bekijk onze OFYR inspiratie video pagina om alle mogelijkheden van de OFYR te ontdekken.

OFYR Workshops

Wij organiseren regelmatig OFYR workshops. Tijdens deze workshops leer je de fijne kneepjes van het koken & grillen op de OFYR, uitgelegd door een echte OFYR MASTERchef. Je leert de verschillende kooktechnieken en bereidingen die mogelijk zijn op de OFYR. Van slowcooking tot showcooking. Mocht je na de workshop overtuigd zijn dan krijg je bij aanschaf van een OFYR het bedrag van de workshop retour.