Morso Forno buitenoven - Garden set

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Forno buitenoven - Garden set
Merk:
Morso
1.949,00
Excl. BTW: 1.610,74

Beschikbare opties:


Multifunctionele buitenoven

De mooi vormgegeven Morso Forno Pizza oven wordt gemaakt van gecoat gietijzer.

Deze set is bestaat uit de Morso Forno pizza oven met grote Morso buitentafel en inclusief Morso Tuscan grill braadrooster en Morso as schraper met blaaspijp.

Pizza oven

De Morso Forno is een veelzijdige buitenhaard die geschikt is voor het terras thuis of horecaterras. Het design van de Morso Forno is eigentijds en een lust voor het oog. De Morso Forno maakt het terras behaaglijk door de warmtestraling en het mooie vlammenspel trekt de aandacht. Tegelijkertijd kan je de Morso Forno gebruiken om eenvoudig de heerlijkste pizza's te bereiden. Het is niet voor niets dat de Morsø Forno ook wel bekend staat als luxe pizza oven. De Morsø Forno is van binnen gevormd als een echte pizza oven. De brede- en relatief lage verbrandingskamer zorgt ervoor dat er in de Forno een optimale stralingswarmte wordt gecreëerd. Hierdoor worden pizza’s op zijn best bereid en er kan er worden genoten van de warmte. 

Ondanks het compacte design, geeft de buitenhaard genoeg warmte af, om de zomer- en winteravonden te verlengen. Wil je een gezellige tuin creëren, en tegelijkertijd een minimalistisch design aanhouden? Dan is de Morso Forno een perfecte keus voor je tuin! 

Hoe werkt de Morso Forno pizza oven

Je plaatst hout in het midden van de Morso Pizza oven. Op deze manier breng je de Morso Pizza oven op temperatuur. Als de Morso Pizza oven warm genoeg is schuif je het brandende hout naar de zij-en achterkant. Je plaatst een pizza in de Morso pizza oven. Binnen enkele minuten is je pizza klaar!

Je kan de Morso Pizza oven ook gebruiken als barbecue i.c.m. de Morso Tuscan grill braadrooster. Je grilt dan boven je eigengemaakte houtskooltjes. 

Deze set bevat:

- Morso Forno pizza oven (700x600) 96 kg
- Morso Buitentafel large (1200x600x810 mm) 65 kg
- Morso Tuscan grill braadrooster
- Morso as schraper met blaaspijp

Deze set is uit te breiden met:

- Rookgas afvoerpijp
- Deur
- Hoes
- Tang
- Handschoen
- Pizza schep

Wij hebben de Morso Forno pizza oven staan in onze showtuin. Maak een afspraak om te komen kijken.